fbpx
Oldal kiválasztása

” Visszatért a magamba vetett hitem! „

„-Emlékszel? Úgy mentem Hozzád első alkalommal, hogy nincsenek nekem nagyra törő terveim, már nem vágyom színpadra, csak énekelgetni szeretnék. Azután kinyitottál nekem egy kaput, amin magamtól sosem mertem volna belépni, és bebizonyosodott, hogy sosem késő valóra váltani az álmokat. Énektudásban is rengeteget fejlődtem ez alatt a 9 hónap alatt (remélem, még fogok is!), de ami még fontosabb, visszatért a magamba vetett hitem. Találtam egy olyan hobbit (vagy szenvedélyt?), ami kiteljesíti az életemet. Nem utolsósorban pedig fantasztikus embereket, tehetséges énekeseket ismertem meg, és része lehetek egy Nagy Csapatnak. KÖSZÖNÖM!!! ”

Töreky Erzsi, pedagógus

” A Gála életem egyik legjobb élménye volt! „

„-Én nagyon nagyon köszönök mindent, mert az éneklés és felvállalása nagyon sokat változtatott rajtam és a magabiztosságomon, de ennek a jelentős része Neked köszönhető!  És a Gála… Hát az életem egyik legjobb élménye volt, nagyon élveztem a felkészülés, a színpadra lépés izgalmát, és, hogy ezt mind ilyen jó társaságban élhettem át!
Nagyon-nagyon hálás vagyok mindenért, és remélem nem baj, de egy ideig még nem fogsz tőlem megszabadulni, mert imádom a Hangszobrászatot és mindent amit általa kaptam! ”

Adorján Eszter (Babi) középiskolás

” Itt megkaptam az eddig hiányolt többletet! „

Több énekiskolában tanultam már és mindegyikkel meg voltam elégedve, hiszen mindenhol kiváló mesterektől kaptam útravalót, azonban az oktatáson felül számomra valami plusz hiányzott. A Hangszobrászathoz való csatlakozásommal megkaptam az eddig hiányolt többletet. Itt azon felül, hogy jó hangulatú és minőségű az énekoktatás – családias a légkör, igazi barátságok is kialakulnak. Jómagam is sok jó barátra tettem már itt szert. ami számomra nagyon sokat jelent. Csak úgy, mint a “Hangszobi” maga! Mert ez a név nem csak egy énekiskolát takar, annál sokkal többet.

Tábori Tibi, irodai munkatárs

„Igen ez az! Végre valaki hisz bennem!” 

Amikor jelentkeztem hozzád a legrosszabb állapotomban  voltam, ami igen csak megnehezítette az  egymásra hangolódásunkat. Ennek ellenére még is megláttál bennem valamit amit én  nem látok. Azért mentem tanulni  hozzád, hogy kiengedjem magamból végre azt  aki  vagyok. Nem azt,  akinek gondoltam magam (és akivé váltam a külső elvásárok alapján),  hanem a valódi  Én -ségemet!
Mikor közölted velem harmadik óra után, hogy bedobsz a mély vízbe, és 40 nap múlva színpadra kell állnom,  a belső lényem ujjongott örömében, hogy: „Igen ez az! Végre valaki hisz bennem!” Közben meg összetojtam magam, hogy oké de biztos? Aztán megkezdtük a felkészülést, nagyon sok  görcsömet kioldottad az által,hogy hittél  bennem, hogy megláttad mind azt  amit  én még nem annyira de legalább  kezdem! Főleg a visszajelzések alapján…:)
Egy nagyon érzékeny,  igazi művészlélek vagy, tele szeretettel és inspiráló energiákkal. Nagyon köszönöm a GÁLA ÉLMÉNYT, a csapatot akikkel együtt lehettem mind egytől egyig fantasztikus csodalények!!  A hangomtól  meg odáig voltam,  nem is gondoltam hogy  ennyire búgó tud lenni… 🙂 Szükség van az ilyen emberekre mint amilyen te vagy, hogy  visszatérhessünk  az önmagunkba való hitünkhöz: Hogy igen is meglehet valósítani  a kislányálmokat akár hány éves is az  ember! Fény és szeretet, ölellek!

Potyondi Mónika Hollisztikus gyógyász

” Itt olyan változásokon mész keresztül hangilag, testileg, lelkileg, szellemileg, amire igazából mindig is vágytál! „

” -Ha valaki csupán azért szeretne csatlakozni Hangszobrászat csapatához hogy tisztán elénekeljen, nagyon meg fog lepődni! Itt olyan változásokon mész keresztül hangilag, testileg, lelkileg, szellemileg, amire igazából mindig is vágytál! Nálam akkor kezdődött el a változás amikor beláttam, hogy az álmaim, terveim, személyiségem kiteljesedése útjában egyetlen személy áll: Én magam!  Amikor először mentem énekórára egy dagi, önbizalom hiányos lány voltam, aki abszolút nem hitt önmagában.
Dave segített, hogy elfogadjam magam, valóban jó legyek, és kimerjem mondani énekesnő vagyok!
A változás a felismeréssel kezdődik:   Elfogadom a segítséget, mert fejlődni akarok. Tanulok, gyakorlok, mert ez az egyetlen út a kiteljesedéshez!

Czuczu Veronika
énekesnő

„Képes segíteni abban, hogy kikerüljek a komfortzónámból! „

„-Azt hiszem az első elhatározás volt a legnehezebb, hogy végre elkezdjek énekórára járni.  Amikor nincs az embernek önbizalma, akkor nehezen veszi rá magát efféle dolgokra. Szerencsére ismertem már korábbról Dave-et és láttam a barátnőimen a fejlődést hónapról hónapra, évről évre, míg felcseperedtek a szárnyai alatt. Ezek után nem is volt kérdés, hogy őt válasszam, mint egyetlen embert, aki talán képes segíteni abban, hogy kikerüljek a komfortzónámból. Dave nem csak hogy jó tanár, de piszok jó emberismerő is. Pontosan tudja, hogy mikor mit kell mondania ahhoz, hogy ellazuljak, hogy ne görccsel teli gyomorral énekeljem az addig képtelennek tűnő hangokat. „Minden egyes énekóra olyan, mint egy személyre szabott tréning, ahol a tanár és diák együtt, és keményen dolgozik azon, hogy valamit közösen elérjenek. Minden énekóra kemény, de csak pont annyira, amennyire én komolyan veszem azt az 50-60 percet, amíg ott vagyok. Dave pedig végig ott van mellettem az órákon és a színpadra lépés előtti percekben és bátorít!”

Tánczos Timi, video editor

” Rengeteg jóóóó dal, amit Dave-nek köszönhetek! „

12 éves koromban kezdtem Dave-nél énekelni tanulni. 3 éven át minden héten találkoztunk!  Nagyon sok szeretet, szigorúság, vidámság, könnyek és rengeteg jóóóó dal, amit Dave-nek köszönhetek!
Ja.. meg, hogy felvettek a Bartók Béla Zeneművészeti Konzi Jazz -ének szakára! ?  A mai napig is nagyon sokat dolgozunk együtt, és rengeteget tanulok tőle. Szeretem Őt!
(Manapság pedig már énekesnőként dolgozik, A The Couple énekesnője,  a Ghymes, és  még számos más formáció rendszeres közreműködője. – a szerk.)

 

Eszes Viki
énekesnő

” Az első énekórára remegő térdekkel léptem be..! „

Színes és egyedi! Ez az első két szó, ami eszembe jut a Hangszobrászatról. Emlékszem az első énekórára, ahová remegő térdekkel léptem be, és ahonnan úgy léptem ki: “Igen! Végre egy hely, ahova tuti visszajövök!” Mert hangot képzeni sok helyen lehet, de mindezt egy jó csapatban, barátokkal tenni igencsak ritka. Nem is tudom mi a legszebb: a sok türelem és szeretet amit Dave-től kapunk, a szakmai tudás, a belénk és ezáltal magamba vetett hit, a sok beszélgetés, a fellépések vagy a máig tartó barátságok, a közös bulik… NAGYON KÖSZÖNÖM!

Szerencsi Bori, újságíró