fbpx
Oldal kiválasztása

HITVALLÁSUNK:

Hisszük, hogy az éneklés boldogsága és kreativitása mindenkié!

KÜLDETÉSÜNK:
” Dolgozunk a belső harmónia megteremtésén! „

 

Örömmel és odafigyeléssel foglalkozunk azokkal akik hivatásuknak választják az éneklést, és azokkal is, akik önkifejező hobbit keresnek, gyermekkori álmukat szeretnék a felnőttkorban átélni, megélni!

Fejlesztő módszereinket mindenkihez egyedileg igazítjuk, személyre szabjuk. Az énekórák, és a színpadi gyakorlatok segítségével egyre erősebb, szebb és tisztább énekhang szólal meg.

Küldetésnek érezzük, hogy boldogsághoz, élményekhez segítsük növendékeinket! Fontosnak tartjuk a „belülről kifelé építkezést”, ezért foglalkozunk a személyiség és az egyediség fejlesztésével is.

Az egészséges önbizalomhoz, a jól megfogalmazott célokhoz és elérésükhöz is segítséget nyújtunk. Csoportos és személyes foglalkozásokon, életvezetési segítők közreműködésével és módszereivel dolgozunk a belső harmónia megteremtésében.

MÓDSZEREINK:

 

A Hangszobrászatban bátorságot, magabiztosságot szerezhetsz a szerepléshez,  és a könnyűzenei paletta számtalan stílusát és technikáját elsajátíthatod.

Oktatási módszereinkben ötvözzük a régi nagy mesterek technikáit(Sík Olga, Toldy Mária, Adorján Ilona),
a mai modern elvárásokkal és technikákkal(Seth Riggs, Brett Manning módszerei).

 

Bódi Dávid (alapító, vezető énektanár) oktatási módszerei immár 19 év tapasztalatát, és folyamatos fejlődését összegzik.

A segéd-énektanárok, a színpadi-mozgással, vagy személyiségfejlesztéssel foglalkozó segítőink összehangoltan, és egymásra építkezve  tanítanak éneket, vagy épp segítenek kimozdulni gátak közül.

Ez a Hangszobrászat.

” – Manapság már szerencsére, bárki tanulhat énekelni, aki affinitást érez hozzá! Hiszen az éneklés remek önkifejező módszer, és harmóniánk megteremtésében is segít.

– Nem kell ahhoz „sztárnak” lenni, hogy önmagunknak és más embereknek örömet okozzunk a zenénkkel! A pályám kezdetén énektanárhoz bejutni is nehéz dolog volt,  különösen roma származásúként.   

Pedig az éneklés öröme mindenkié.  A tanulás öröme kortól, nemtől származástól független!


– Most, részben a saját korosztályomat – tanítom arra a sok remek dalra és módszerre, amit volt szerencsém megtanulni kitűnő
mestereimtől Falvay Veronikától és Márton Ágnestől, – hozzátéve a legjobb modern technikákat, és személyiségfejlesztő módszereket is.”

Bódi Dávid - Dave

táncdal-énekes, könnyűzenei énektanár, Hangszobrászat