KÜLDETÉSÜNK, HITVALLÁSUNK:


Hisszük, hogy az éneklés boldogsága és kreativitása mindenkié!

 

Örömmel és odafigyeléssel foglalkozunk azokkal akik hivatásuknak választják az éneklést, és azokkal is, akik önkifejező hobbit keresnek, gyermekkori álmukat szeretnék a valóságban – játszani.

Fejlesztő módszereinket mindenkihez egyedileg igazítjuk, személyre szabjuk. Az énekórák, és a színpadi gyakorlatok segítségével egyre erősebb, szebb és tisztább énekhang szólal meg.

Küldetésnek érezzük, hogy boldogsághoz, élményekhez segítsük növendékeinket! Fontosnak tartjuk a “belülről kifelé építkezést”, ezért foglalkozunk a személyiség és az egyediség fejlesztésével is.

Az egészséges önbizalomhoz, a jól megfogalmazott célokhoz és elérésükhöz is segítséget nyújtunk. Csoportos és személyes foglalkozásokon Life-Coach, vagy személyes-marketinggel foglalkozó szakemberekkel dolgozunk együtt.

MÓDSZEREINK:

A Hangszobrászatban bátorságot, magabiztosságot szerezhetsz a szerepléshez,  és a könnyűzenei paletta számtalan stílusát és technikáját elsajátíthatod.

Oktatási módszereinkben ötvözzük a régi nagy mesterek technikáit (Sík Olga, Toldy Mária, Adorján Ilona), a mai modern elvárásokkal és technikákkal (Seth Riggs, Brett Manning módszerei).

Bódi L. Dávid (alapító, vezető énektanár) oktatási módszerei több mint 15 év tapasztalatát, és folyamatos fejlődését összegzik.  A minket segítő énekesek, oktatók ezeket a módszereket, és saját tudásukat, tapasztalatukat adják tovább.

A Hangszobrászat ajtaja, egy varázserővel bíró ajtó…


Belépsz, és ha te is megengeded magadnak, könnyen átváltozhatsz énekessé, énekesnővé, sanzon-királynővé, dívává, rock-sztárrá.  A dalok éneklése közben akár az ellenkezője, a fordítottja is lehetsz annak, akinek odakint ismernek.
A hangképzés közben komoly munkát és erőfeszítést teszel önmagadért, a fejlődésedért. Nálunk nincsenek jobbak, fontosabbak a másiknál.
A te énekórádon te vagy a sztár!

– Manapság már szerencsére, bárki tanulhat énekelni, aki affinitást érez hozzá! Hiszen az éneklés remek önkifejező módszer, és harmóniánk megteremtésében is segít. Nem kell ahhoz “sztárnak” lenni, hogy önmagunknak és más embereknek örömet okozzunk a zenénkkel!
A pályám kezdetén még énektanárhoz bejutni is nehéz dolog volt, és finoman “csodabogárnak” tartottak abban a közegben ahonnan jövök, mikor erről meséltem… Pedig az éneklés öröme mindenkié!
  Most, -részben a saját korosztályomat- tanítom arra a sok remek dalra és módszerre, amit volt szerencsém megtanulni kitűnő mestereimtől Falvay Veronikától és Márton Ágnestől, – hozzátéve a legjobb modern technikákat, és személyiségfejlesztő módszereket is.”

Bódi L. Dávid (dave bld)

táncdal-énekes, könnyűzenei énektanár, Hangszobrászat

Heuréka! Hangszobrászat!


Már volt néhány tanítványa Dave-nek, ám akkor még nem létezett a Hangszobrászat név, sőt talán maga a szó sem. Napok óta ment az eredménytelen ötletelés…:(   Végül Dávid szó szerint megálmodta a nevet (és nevet).
2002. Június 13-án hajnali 4 körül felébredt, és hangosan azt mondta: –Hangszobrászat!! Igen! Megvan!
” Ezért Június 13-án ünnepeljük a Hangszobi születésnapját, és a hagyományossá vált Ünnepi Gála-Koncerteket mindig Június 13-a körül tartjuk meg – immár 15 éve! “ – árulta el Dave.